Tady někdy začaly Hračky na druhou…

Vznik H2 a můj příběh

Tady někdy začaly Hračky na druhou…

Čekala jsem se synem na dědu před bazárkem s hračkami a dětským oblečením a zahlédla jsem tam Igráčka, kterého jsem pro syna už nějakou dobu sháněla. Šla jsem dovnitř ho koupit.

Přede mnou byla ještě jedna zákaznice, která se ptala na své zboží, které donesla do bazárku k prodeji. Také se dotazovala na prodej dalších věcí jako byl monitor dechu, chůvička, hrací deka, zavinovačka a dalších… A mě překvapilo, když paní majitelka odpověděla, že nic z toho se neprodává.

Bazar hracek

„COŽE?“ znělo v mé hlavě. Vždyť já jsem vše z toho prodala a za dobrou cenu. Jak je to možné… Přemýšlela jsem, jestli bych té mamince mohla nějak pomoct, ale nic mě v tu chvíli nenapadlo. Taky pro to, že syn se už začal natahovat po Igráčkovi a mé myšlenky v tu chvíli opět patřily jemu.

Na poličce za paní majitelkou mě zaujaly ještě dvě další hračky, které by se mi pro syna líbily. Ptát se u každé na cenu mně bylo nepříjemné. Jedna z hraček mě přesto zaujala, a tak jsem paní prodavačku požádala, aby mi ji podala. Hra obsahovala několik kartiček (byla to hra Moje první počítání), tak jsem se přirozeně ptala, zda je hra kompletní. To bohužel nevěděla. A protože syn už svého Igráčka chtěl, začal se dožadovat odchodu. :-)

Když jsem šla další týden sama okolo bazárku, nedalo mi to a „nakoukla“ jsem dovnitř. Hra Moje první počítání tam stále byla, kompletní v dobrém stavu. Koukala jsem i na další hračky (o mé mánii nakupování ve větším zase někdy příště :-D). Každé zboží, které mě zaujalo, jsem si musela otevřít a překontrolovat. To mě po třetím kusu už nebavilo a odešla jsem.Chytání rybiček

Přišlo mi to líto. Tolik krásných hraček od maminek jako jsem já, které by určitě uvítaly nějakou tu korunu z prodaných věcí. Mně by se zase líbilo vědět, v jakém stavu jsou jednotlivé hračky. Přeci jen jsem nechtěla koupit první puzzle s chybějícím dílkem, poškozené chytání rybiček nebo nefunkční lov kačenek…

Při cestě domů jsem na vše stále musela myslet. Na paní s věcmi, které se prý neprodávají, stav hraček, maminky, které tam měly neprodané hračky a nedostaly za ně peníze… A k tomu mé zkušenosti s nákupem věcí od různých maminek, prodejem věcí, mém podnikání a zkušenostmi s e-shopem. Podnikání je mojí součástí už asi od roku 1992, kdy jsem „podnikala“ spolu s mojí maminkou a pak od roku 2015, kdy jsem jela už na vlastní „pěst“.

V hlavě mi to pořád vše jelo, až se to najednou spojilo v nápad. Založit si vlastní online e-shop bazárek hraček od různých maminek (a samozřejmě i tatínků J). Hned jsem s tím nápadem musela jet za manželem do práce, protože jsem to musela někomu říct. A pak už to vše šlo nějak samo, i když někdy trochu ztuha… A o tom třeba zase někdy příště. :-)

Hracky na druhou

Monika

Hračky na druhou
Online prodej bazarových hraček

Hračky na druhou logo